Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Col·locar estacions d'alimentació dels gats de carrer

Establir estacions d’alimentació (dispensadors automàtics d’aliment sec) a la via pública i en zona urbana, amb horaris d’alimentació regulars, entrenant als gats i gates, que són animals d’hàbits, a que apareguin en cert moment i en cert lloc, lluny de la visió dels vianants però on els cuidadors/es hi tinguin fàcil accés. 

Pressupost: 1.100,00 €

  1. 1

    Aquesta proposta no s’ha pogut portar a terme, malgrat ser una proposta que podria donar sortida als gats abandonats de carrer. En el moment de la seva execució ens vam trobar amb algunes dificultats, ja que necessitàvem la col·laboració de l’entitat que va presentar la proposta per identificar els punts adequats al municipi i, la més important, la seva col·laboració i implicació en la gestió i control de les estacions d’alimentació per garantir que aquestes estiguessin gestionades i ateses correctament. Al no haver aconseguit aquesta col·laboració, no podem garantir un adequat funcionament d’aquestes a nivell de manteniment i higiene; i, per evitar generar possibles problemes de salubritat i molèsties a la ciutadania, finalment s’ha hagut de desestimar la instal·lació d’aquestes estacions.

    31/01/2022

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir