Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La proposta NO COMPLEIX amb els criteris establerts en les Bases reguladores dels Pressupostos Participatius de Tona 2022: Supera el límit pressupostari establert de 40.000 €.

La construcció d’una piscina coberta representa una inversió que supera amb escreix el límit econòmic dels pressupostos participatius.

Piscina coberta municipal

Avatar: Xavier Xavier Rebutjada

1- DESCRIPCIÓ DE LA PROPOSTA

Recuperar la proposta de fa ja masses anys de la construcció d'una piscina municipal coberta i estar a l'alçada de pobles veïns però menors com Centelles i Taradell.


2- JUSTIFICACIÓ O NECESSITAT QUE VOL RESOLDRE

Un dels pobles més grans d,Osona ha de poder oferir múltiples opcions de fer salut als seus habitants i no haver de recórrer a altres municipis més petits. Fa anys enrere ja es va voler dur a terme però no es va arribar a materialitzar mai.


3- COL·LECTIU BENEFICIARI

Tothom. Totes les tonenques podrien accedir a un esport molt saludable durant tot l'any, en què de ben petits fins a avançada edat es pot gaudir-ne.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir