Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La proposta NO COMPLEIX amb els criteris bàsics de les propostes establerts en les Bases reguladores dels Pressupostos Participatius de Tona 2024-2025: No és viable tècnicament.

No es disposen d’espais catalogats d’equipaments on es pugui instal·lar aquest tipus d’instal·lació, els més pròxims serien el parc Picasso i l’Espai Muriel Casals on els usos previstos no són compatibles amb una pista de bàsquet. També indicar que pròxim a la zona esportiva hi ha una pista amb cistelles de bàsquet a la plaça del Noi, les quals es troben a 650 metres de la zona esportiva, la qual està en bones condicions per a la pràctica del bàsquet. Igualment, al parc Roqueta hi ha una altra pista de bàsquet en condicions per a la pràctica esportiva, tot i que queda més lluny de la zona esportiva.

Noves cistelles de bàsquet reglamentàries, a prop de la zona esportiva, de lliure accés, amb terra preparat i línies pintades.

Avatar: carles Molist carles Molist Rebutjada

1- DESCRIPCIÓN DE LA PROPUESTA

Tona ha de tenir unes cistelles de bàsquet homologades i reglamentàries al carrer, on tothom pugui jugar a qualsevol hora. Les cistelles haurien d'estar a prop de la zona esportiva, amb una part asfaltada, les línies pintades, i sobretot cistelles i aros reglamentàries, alçada correcta, aros flexibles, xarxa de corda, taulell de vidre.

Almenys dues per poder disputar partits de 3x3.

2- JUSTIFICACIÓN O NECESIDAD QUE QUIERE RESOLVER

Aquest tipus d'instal·lacions donen molta vida al poble i cohesió social, ja que donen sortida a molt jovent o gent gran per poder gaudir d'aquest esport.


3- COLECTIVO BENEFICIARIO

TOTHOM a qualsevol edat i qualsevol nacionalitat.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir