Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La proposta NO COMPLEIX amb els criteris bàsics de les propostes establerts en les Bases reguladores dels Pressupostos Participatius de Tona 2024-2025: Supera el pressupost.

La construcció d’un equipament esportiu, com en aquest cas la coberta inflable presostàtica, s’ha de fer amb les garanties de qualitat i de seguretat que puguin garantir una pràctica esportiva adequada. L’estimació del cost de la coberta i del manteniment de posar i treure la coberta, més l’adequació de la sala tècnica per a la generació de l’aire calent que manté el globus inflat sobrepassaria els 45.000 € establerts pels Pressupostos Participatius. També caldria tenir en consideració els costos indirectes per al correcte funcionament de la instal·lació, és a dir, contractació de nou personal, costos subministraments, manteniment i neteja, entre d’altres.

Piscina coberta mesos d'hivern

Avatar: Estefania Estefania Rebutjada

1- DESCRIPCIÓN DE LA PROPUESTA

Posar en globus a la piscina municipal per els mesos d'hivern, per poder fer classes de natació, aquagym.... Entre d'altres


2- JUSTIFICACIÓN O NECESIDAD QUE QUIERE RESOLVER

Que la gent del poble no haguem de anar a altres poblacions per poder portar als nostres fills a natació, o fer nosaltres natació. Crec que és un esport molt important per a totes les edats

3- COLECTIVO BENEFICIARIO.

Tot el poble

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir