Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Aquesta proposta ha calgut reformular-la per tal de concretar la seva petició. Havent contactat amb la persona que va presentar la proposta, s'ha acordat reformular-la i concretar-la en la realització de jornades informatives sobre diferents models de gestió de l'habitatge cooperatiu.

La proposta ha estat informada favorablement i formarà part de les propostes de la Categoria Activitats (pressupost fins a 5.000 €) amb el títol:

  • Realització de jornades informatives sobre habitatge cooperatiu

Podeu veure la descripció detallada de la proposta a l'apartat de "VOTACIÓ DE LES PROPOSTES".

Suport per a la creació de grups per Habitatge Cooperatiu / Habitatge Protecció Oficial

Avatar: RSP RSP Acceptada

1- DESCRIPCIÓ DE LA PROPOSTA

Proposo destinar part dels canals de difusió, xarxa, informació i documentació per part de l'Ajuntament, i altres entitats, per a facilitar la creació de grups de persones interessades en Habitatges Cooperatius o Habitatges de Protecció Oficial. Perquè sense aquests, no es tiraran mai endavant cap projecte d'aquestes característiques. Si no hi ha una demanda/interès no hi ha subvencions ni projectes.

2- JUSTIFICACIÓ O NECESSITAT QUE VOL RESOLDRE

Millorar l'acessibilitat a l'habitatge pels vilatans i vilatanes amb una oferta més variada. El món segueix canviant; les maneres de viure i les llars, també.

3- COL·LECTIU BENEFICIARI

Tothom qui vulgui viure a Tona sense hipotecar-se per a tota la vida o tota persona qui estigui disposada a viure col•lectivament en certs moments de la seva vida diària.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir