Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Començar a afegir projectes. Selecciona fins a 3 projectes que vulguis i vota segons les teves preferències per a definir el pressupost.

Assignat 0 / 3 Pressupost 3
Assignat 0 / 3 Pressupost 3

Màxim de projectes excedit

Aquest projecte sobrepassa el pressupost màxim i no es pot afegir. Si ho desitges, pots eliminar un projecte ja seleccionat per afegir aquest o votar d'acord amb les teves preferències.

Confirmar vot

Categoria Activitats

Aquests són els projectes que has seleccionat per formar part del pressupost.

Votació propostes

Recuperació del nom de cases del poble amb història

Senyalitzar les cases més rellevants o populars que han de ser recordades per la seva singularitat històrica o per la seva vinculació amb algunes efemèrides o persones reconegudes. Aquesta actuació formarà part del projecte La Ruta Urbana de Tona.

La proposta planteja la recuperació dels noms i d’informació sobre cases del poble amb història. Recull el vessant social, ja que proposa que aquesta recuperació es pugui fer amb el col·lectiu de la gent gran tot fent memòria històrica i donant valor a aquest coneixement. I també recull el vessant de difusió del nostre patrimoni i història a través de la senyalització de les cases o espais, informació que servirà a tota la comunitat.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir