Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Aquesta proposta ha estat informada favorablement i formarà part de les propostes mitjanes-grans (pressupost entre 10.001 € i 40.000 €) amb el títol:

Adequació d'un terç de la superfície de l'antic camp de futbol de la Suïssa

Habilitació de l'antic camp de futbol de La Suïssa com a espai públic

Avatar: Marc Roca Marc Roca Acceptada

1- DESCRIPCIÓ DE LA PROPOSTA

La proposta consisteix a habilitar mínimament l'espai de l'antic camp de futbol de La Suïssa perquè se li pugui començar a donar un ús per al poble. Es pot fer una pavimentació tova a base de terra compactada, igual que tenim a l'esplanada de La Canal, de manera que es pugui començar a entendre com un espai públic més i es pugui començar a utilitzar.


2- JUSTIFICACIÓ O NECESSITAT QUE VOL RESOLDRE

L'antic camp de futbol de La Suïssa es troba en un entorn privilegiat i aparentment està bastant descuidat i en desús. Es troba al costat de l'Escola d'Hostaleria d'Osona, que diàriament acull gran quantitat de persones, i la seva ubicació una mica apartada del poble, però perfectament accessible a peu li dona unes qualitats especials.

Com que fa molt temps que no s'utilitza, és difícil proposar alguna cosa concreta per aquest lloc. Per això la proposta consisteix únicament a fer que aquest espai sigui un espai públic més, i no un espai tancat, perquè es pugui començar a fer servir.


3- COL·LECTIU BENEFICIARI

L'actuació beneficiaria la població en general. Ben segur que les fires i espectacles que tenen lloc actualment a Tona començarien a trobar-li utilitat. També, durant els dies laborables fàcilment podria servir com a aparcament complementari de l'Escola d'Hostalera, alhora que seria un espai prou indefinit per permetre desenvolupar-hi diversos esdeveniments puntuals de tipus cultural i esportiu.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir