Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Canvis a "Compra de 10 carpes 3x3 plegables i impermeables, de color blanc, amb els corresponents peus de seguretat i laterals coberts."

Títol

  • +{"ca"=>"Compra de 10 carpes 3x3 plegables i impermeables, de color blanc, amb els corresponents peus de seguretat i laterals coberts."}

Cos

  • +["

    1- DESCRIPCIÓ DE LA PROPOSTA

    Des de l’Esbart Dansaire Castell de Tona, ens hem adonat que seria molt beneficiós per a totes les entitats, associacions, i el mateix poble, enlloc de llogar les carpes que fem servir per a molts dels actes que organitzem, comprar-les, i disposar-ne sempre.

    Per aquest motiu, proposem:

    Compra de 10 carpes 3x3 plegables i impermeables, de color blanc, amb els corresponents peus de seguretat i laterals coberts.

    2- JUSTIFICACIÓ O NECESSITAT QUE VOL RESOLDRE

    Molt sovint quan les entitats de Tona i el propi Ajuntament organitzem activitats es fa necessari el lloguer de carpes. Passa per exemple durant la realització de la Festa d’entitats, pel dia de Sant Jordi, per la Setmana Cultural, per la Tona de Màgia, per l’Aplec o per Reis.

    Molts moments en que es fa necessari comptar amb l’ús de carpes que permeten protegir-se del sol o la pluja, i a la vegada ser útils per a delimitar els espais de les activitats.

    Però actualment el poble no disposa de carpes pròpies i les ha de llogar. El lloguer de carpes pot arribar a costar, segons el numero de carpes que es necessiten, 1.000€ cada vegada que es lloguen.

    Per tant, és clar que la compra de les carpes suposaria:

    ·        Total disponibilitat: Disposar-ne sempre, sense dependre de es possible llogar-les o no, o si hi ha pressupost o no, per llogar-les.

    ·        Important estalvi econòmic: Suposa un estalvi enorme: Només amb deixar de llogar-les una vegada el cost de les mateixes ja paga la inversió.

    3- COL·LECTIU BENEFICIARI

    A la totalitat del poble, per les possibilitat que el seu us aporta, l’estalvi econòmic que suposa, i per descomptat beneficia a totes les entitats culturals i esportives de Tona.

    "]

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir