Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

La proposta ha estat informada favorablement i formarà part de les propostes de la Categoria Activitats (pressupost fins a 5.000 €) amb el títol:

  • Recuperació del nom de cases del poble amb història

Podeu veure la descripció detallada de la proposta a l'apartat de "VOTACIÓ DE LES PROPOSTES".

Recuperar els noms de les cases antigues de Tona

Avatar: Torronet Torronet Acceptada

1- DESCRIPCIÓ DE LA PROPOSTA

La proposta seria buscar els noms de les cases, tal com es deien antigament (per exemple: Ca La Sebastiana, Can Bofill, Can Vileca, ... ) i identificar-les amb una placa amb el seu nom.

També es podria identificar a persones importants de Catalunya que havien fet estades a Tona en cases i hotels, col·locant una placa identificativa amb el seu nom (per exemple: Montserrat Roig al carrer Josep Homs, Jaume Cabré, Joan Maragall a la Fonda Ristol, ...).

2- JUSTIFICACIÓ O NECESSITAT QUE VOL RESOLDRE

Serviria per recordar la història de Tona i com a taller de memòria per a les persones grans tot passejant pel carrer. També per a les persones d'altres edats per recordar i aprendre de la història de Tona.

3- COL·LECTIU BENEFICIARI

A tota la població de Tona.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir